Mye moro på nett for hundeinteresserte

2813551-woman-using-laptop-computer-next-to-small-white-dog

Hundemennesker er ikke helt som andre mennesker. Uttrykket går jo «si meg hvem din venn er, og jeg vil si hvem du er» – hva skjer når din venn er en hund? Jo, hundeelskere er ofte mer lekne og gode enn vanlig folk, samtidig som de elsker aktiviteter og underholdning. Internett-revolusjonen har gitt oss hundeinteresserte mennesker et nærmest utømmelig tilbud av forskjellige tjenester, produkter, spill og sammenkomster.

Morsomme hundesider

Hunder er morsomme dyr, og de finner på minst like mye sprøtt som kattene. Utallige videoer av morsomme hunder finnes på YouTube, men følg gjerne med på et par andre tematiske hundesider med fokus på humor – nettstedet DogShaming har blitt veldig populært i det siste, etter at flere YouTube-klipp med hunder som faktisk skammer seg dukket opp. Ellers er det utallige sider der ute som utelukkende legger opp morsomme bilder av hunder.

Gode hundeforum

Er du hundeinteressert, sørger du sikkert for å få med deg mange ulike nyheter eller nyttige anmeldelser av flotte leker til hunden. Er det ikke nok med media, kan du søke deg opp på gode hundeforum og interessesider. Det desidert største forumet tilhører Canis.no, et stort nettsamfunn for hundeeiere. Der kan du diskutere alt fra lydighet og agility til hunderaser, hundemat og utstyr.

Spill med hund

Uansett om du foretrekker å spille rett i nettleseren, fra datamaskinen, på mobilen eller fra spillkonsollen, vil du enkelt kunne finne spill med hunder og hundelivet i fokus. Wonder Dog er kanskje det mest kjente konsollspillet med en hund i hovedrollen, med mindre man foretrekker pengespill, altså spill med muligheten til å vinne gevinster – da er Diamond Dogs på NordicBet å anbefale. Flotte farger, kule animasjoner og gevinster i millionklassen frister alltid.

Tips for aktiviteter med hund

Først og fremst bør du vite at bikkja gjerne vil være med på både sydenturen og hytteturen til Kragerø. Hvorfor etterlate et viktig familiemedlem når det har blitt så enkelt å ta med hunden på ferie? Så må du huske på at din hunds utvikling kun stoppes av deg selv – finn en utviklende aktivitet på DogPlay.com, og se om du ikke kan mane frem hundens skjulte egenskaper!