Gode nettsider for deg som liker hund

Hundeeiere er ikke helt som andre mennesker. Hunder forandrer livet, de gir så mye kjærlighet at livsstilen til eierne for en positiv vri. Ofte får hunden en veldig stor plass i livet til eieren, men den gir så mye tilbake at man ikke angerer et sekund på valget man gjorde når man kjøpte valpen. Uansett om du allerede eier en hund eller bare har tenkt tanken på å kjøpe en valp, finnes det gode nettsider du kan legge i bokmerkene på nettleseren.

Let på rett nettside

Hunderase.com gir deg en fin og ryddig oversikt over de mest populære hunderasene i Norge, med mye informasjon og leserinnlegg. Er du usikker på hvilken hunderase du skal gå for, er Hunderase.com dermed det beste norskspråklige nettstedet du kan besøke. Selv om fremavlede, rene raser er de mest populære her i landet, er det mange som velger å heller ta inn hunder fra ulike senter og hundehjem. Løshunder har ekstra mye kjærlighet å gi – de vil bruke resten av sitt liv på å takke deg for at du åpnet hjemmet ditt for dem. Foreningen for omplassering av dyr, FOD.no, kan hjelpe deg med å adoptere en hund. Dermed får du et nytt familiemedlem samtidig som du gjør en god dåd.

Norsk fokus på hund er best

For hundeiere finnes det utallige norske og internasjonale nettsider, men det er Hunden.no og hjemmesiden til Norsk Kennel Klub som er i fokus stort sett. Hunden.no byr på daglige nyheter, mengder av informasjon om treff og konkurranser, et eget forum for hundeiere og et bruktmarked på nettet for hundetilbehør. Norsk Kennel Klub, NKK.no, har den bredeste oversikten over alt som skjer i Norge når det kommer til hund. Aktiviteter, kurs, tips og nyheter på samlebånd, samtidig som du lett og enkelt kan sjekke opp ID-nummeret på hunden du har tenkt til å kjøpe. Lønner seg nemlig alltid å sjekke om valpen du er på vei til å ta inn er registrert hos NKK.