Gode hundespill på nett

Er du glad i hunder, har du et nærmest utømmelig utvalg av hundespill på nettet. De kommer i mange ulike former og med fokus på helt forskjellige ting, fra søte spill for jenter til unike pengespill med milliongevinster. Nå kan du som hundeelsker alltid finne noe morsomt å gjøre når bikkja sover eller om du ikke har hund eller i det hele tatt. Her har du et par alternativ;

Pet Hospital Doctor

Alle hundeeiere vet hvor viktig det er å ta hunden med til veterinæren fra tid til annen. Pet Hospital Doctor lar deg ta rollen som veterinær og hjelpe digitale hunder med å overkomme enhver sykdom. Dette er et jentespill, men også gutter som er interessert i å hjelpe hunder er velkomne til å spille dette interaktive spillet. Velg mellom katter og hunder, for deretter å ta dem igjennom alle stadier av deres vei mot velvære.

Diamond Dogs

Net Entertainment er en av de mest kjente spillutviklerne i pengespillenes verden. Diamond Dogs er deres kjente spilleautomat med fokus på hunder. Tematiske spilleautomater har lenge vært populære på nettet, og dette er kanskje en av de aller kuleste der ute. Denne spilleautomaten har en kul bakgrunnsmusikk, perfekt tilpassede lydeffekter (hundebjeff hver gang du spinner hjulene), og animerte symboler som er tatt rett ut av hundenes verden. Hundehus, saftige hundebein, biffer og andre symboler spinner rundt på skjermen samtidig som gevinstene spyttes ut med jevne mellomrom.

Cat vs Dog

Den evige kampen mellom katter og hunder er et mysterium for mange. Det gjør det ikke mindre morsomt å se katter og hunder jage hverandre hver gang de møtes. Cat vs Dog er et morsomt, enkelt spill du kan spille rett fra nettleseren. Her går turen til en sandstrand, der de to erkefiendene kaster skjell på hverandre. Velg om du vil spille som katt eller hund, og være veldig nøye på styrken du kaster med. Med litt presisjon vil du bli mester i å bekjempe motstanderen. Cat vs Dog kan også spilles av to spillere samtidig, så om du har en venn som elsker katter kan du se hvem som overlever lengst.